Представници ППК Бијељина у посјети зворничкој Алумини


10.11.2016. године представници Подручне привредне коморе Бијељина, Михајло Видић, предсједник и Славица Марковић, секретар, посјетили су привредно друштво „Алумина“ Зворник и разговарали са руководством Алумине.

11.11.2016.

10.11.2016. godine predstavnici Područne privredne komore Bijeljina, Mihajlo Vidić, predsjednik i Slavica Marković, sekretar, posjetili su privredno društvo „Alumina“ Zvornik i razgovarali sa rukovodstvom Alumine.

Predsjednik Vidić je upoznao rukovodstvo sa prijedlogom mjera Privredne komore RS za Ekonomsku politiku 2017. godine

G-din Milorad Motika, koji je na poziciji predsjednika Upravnog odbora „Alumine“ od juna ove godine, upoznao je predstavnike Komore sa trenutnim stanjem i planovima „Alumine“ u narednoj godini.

Ova kompanija zapošljava oko 1300 ljudi i imajući u vidu potpisvanje novih ugovara sa ino-partnerima taj broj će u narednom periodu biti povećavan.

Na sastanku je posebno je istaknut problem saobraćajne komunikacije Zvornik - Milići u narednoj godini, kada očekuju preko 100 kamiona dnevno koji će prevoziti rudu boksita iz Milića u Zvornik. U vezi tog problema dogovoreno je što skorije održavanje sastanka predstavnika Komore i kompanije „Alumina“ sa predstavnicima resornih minstarstava, Ministarstava saobraćaja i transporta i Ministarstva industrije, energetike i rudarstva Republike Srpske.

 

  • 30 GODINA U SLUŽBI PRIVREDE
  • naše je bolje
  • Članstvo u komori
  • 30 GODINA U SLUŽBI PRIVREDE
  • naše je bolje
  • Članstvo u komori