Poziv na "Prvu međunarodnu konferenciju ženskog preduzetništva u Republici Srpskoj"


Ministarstvo industrije, energetike i rudarstva RS, Privredna komora RS, PPK Banja Luka, Gender centar Vlade RS i Republička agencija za razvoj MSP 15. decembra organizuju “Prvu međunarodnu konferenciju ženskog preduzetništva"

30.11.2017.

Ministarstvo industrije, energetike i rudarstva Republike Srpske, Privredna komora Republike Srpske, Područna privredna komora Banja Luka, Gender centar Vlade Republike Srpske i Republička agencija za razvoj MSP 15. decembra 2017. godine organizuju “Prvu međunarodnu konferenciju ženskog preduzetništva u Republici Srpskoj" koja se realizuje i u saradnji sa zajedničkim programom Evropske unije i Vlade Njemačke za lokalnu samoupravu i ekonomski razvoj u BiH, EU ProLocal i EBRD. Konferencija će se održati u petak 15. decembra 2017. godine, u Administrativnom centru Vlade Republike Srpske, Trg Republike Srpske 1, Banja Luka sa početkom u 9:00 časova, pod okriljem Evropske mreže preduzetništva.

Osnovni cilj konferencije je razmjena iskustava na polju razvoja ženskog preduzetništva i unapređenje saradnje preduzetnica u regionu.

Programom Konferencije je predviđeno održavanje dva panela kroz koje će se predstaviti institucionalna podrška ženskom preduzetništvu, kao i iskustva preduzetnica, a biće upriličeno i potpisivanje sporazuma o saradnji između udruženja žena iz regiona. U okviru ove konferencije i programa Evropske mreže preduzetništva će se održati i bilateralni razgovori svih registrovanih učesnika.

Privredna komora Republike Srpske, kao član tima Evropske mreže preduzetništva Republike Srpske, poziva sve zainteresovane da učestvuju na Konferenciji i B2B razgovorima u Banjoj Luci, gdje će preduzetnice imati mogućnost da se upoznaju sa potencijalnim poslovnim partnerima.

Učešće na konferenciji je besplatno, a registracija učešća je obavezna. Rok za registraciju je 11. decembar 2017. godine putem linka: http://womenentrepreneurship.talkb2b.net/.

Kontakt osobe u Privrednoj komori Republike Srpske su Gordana Višekruna i Jelena Rodić (051 222 986, gordanas@komorars.ba i jelenat@komorars.ba).

Nacrt dnevnog reda za Konferenciju

 

  • 30 GODINA U SLUŽBI PRIVREDE
  • naše je bolje
  • Članstvo u komori
  • infobiz slajder
  • 30 GODINA U SLUŽBI PRIVREDE
  • naše je bolje
  • Članstvo u komori
  • infobiz slajder