Otvoren 20. međunarodni sajam poljoprivrede, lova, ribolova i ekologije „Interagro 2022“


Sajam INTERAGRO 2022 će biti otvoren do 22. septembra 2022. godine, a program sajma uključuje niz stručnih predavanja i okruglih stolova na aktuelne teme iz sfere poljoprivredne proizvodnje i prehrambene industrije.

21.09.2022.

U Bijeljini je u utorak, 20. septembra svečano otvoren 20. međunarodni sajam poljoprivrede, lova, ribolova i ekologije „Interagro 2022“. Sajam je otvorila predsjednica Republike Srpske Željka Cvijanović, a svečanom otvaranju su prisustvovali i predsjednik Pokrajinske vlade Vojvodine Igor Mirović, ministri u Savjetu ministara BiH, resorni ministri u vladama Republike Srpske, Srbije i Sjeverne Makedonije, gradonačelnik Bijeljine, predsjednici Privredne komore Republike Srpske i Područne privredne komore Bijeljina, kao i drugi brojni zvaničnici Republike Srpske, BiH, Srbije i Sjeverne Makedonije, te predstavnici diplomatskog kora.
 
Zemlja partner Sajma je Republika Sjeverna Makedonija, a kompanije iz Sjeverne Makedonije su kolektivno predstavljene u okviru Stopanske komore Sjeverne Makedonije.
 
Privredna komora Republike Srpske je u saradnji sa Spoljnotrgovinskom komorom Bosne i Hercegovine i Područnom privrednom komorom Bijeljina nastupila na kolektivnom štandu na kojem je direktno nastupilo 9 privrednih društava, dok je više od 20 društava predstavljeno kataloški.
 
Uoči otvaranja sajma, u prostorijama PPK Bijeljina održan je sastanak  predstavnika Privredne komore Vojvodine, Privredne komore RS i Područne privredne komore Bijeljina.
 
INTERAGRO 2022 biće otvoren do 22. septembra 2022. godine, a program sajma uključuje niz stručnih predavanja i okruglih stolova na aktuelne teme iz sfere poljoprivredne proizvodnje i prehrambene industrije.

 

  • 30 GODINA U SLUŽBI PRIVREDE
  • naše je bolje
  • Članstvo u komori
  • Korporativni veb identitet privrede
  • 30 GODINA U SLUŽBI PRIVREDE
  • naše je bolje
  • Članstvo u komori
  • Korporativni veb identitet privrede