POZIV NA BESPLATNU VAKCINACIJU PRIVREDNIKA I ZAPOSLENIH


Imunizacija za privrednike i njihove zaposlene iz Republike Srpske vakcinom Astra Zeneka zakazana je za predstojeći vikend, odnosno u subotu i nedjelju 27. i 28. marta u Beogradu.

25.03.2021.

Privredna komora Srbije uz podršku Vlade Republike Srbije, obezbijedila je putem Komorskog investicionog foruma zemalja Zapadnog Balkana (KIF ZB6), čije su članice privredne komore zemalja u regionu, proces imunizacije za privrednike i njihove zaposlene iz ovih zemalja.

Imunizacija vakcinom Astra Zeneka zakazana je za predstojeći vikend, odnosno u subotu i nedelju 27. i 28. marta u Beogradu, zbog čega Privredna komora Republike Srpske poziva sve zainteresovane privrednike da se popunjavanjem upitnika prijave najkasnije do petka, 26. marta do 10.00 časova, kako bi spisak prijavljenih uputili u Privrednu komoru Srbije.

Poziv se odnosi isključivo za privredna društva iz Republike Srpske i pravne oblike organizovanja: d.o.o., a.d., ortačko društvo, podružnice u Republici Srpskoj.

U ovom momentu moguće je prijaviti 10 osoba po jednom privrednom društvu. Međutim, Privredna komora Srpske poziva privredna društva koja imaju veći broj zainteresovanih za vakcinaciju da nam dostave spisak svih zainteresovanih, ako je moguće danas do kraja dana, kako bi se sagledao broj zainteresovanih iz svih zemalja i procijenila mogućnost obezbjeđivanja vakcinacije većem broju zaposlenih.

Imunizacija će biti vršena na Beogradskom sajmu.

Za vakcinaciju privrednika iz regiona biće otvorene posebne kabine u okviru Sajma, gdje se inače organizuje vakcinacije građana, a s obzirom na to da u ovom trenutku ne znamo u kojoj hali i odakle će se ulaziti u halu, Privredna komora Srbije će organizovati vidljive info pultove u okviru Sajma kako bi upućivala privrednike ka mjestu vakcinacije. Svi koji su na spisku, u skladu sa tim kako organizuju svoj put, moći će da dođu u tom vremenskom periodu i da sačekaju vakcinaciju. Zaposleni iz PK Srbije biće na licu mjesta oba dana kako bi pružili podršku.

Prilikom vakcinacije popunjava se standardizovan formular (koji sadrži i saglasnost za vakcinaciju) koji možete preuzeti u prilogu. Formular treba da popune svi koji dolaze na vakcinaciju. Na ovaj način će se znatno ubrzati postupak vakcinacije.

Napominjemo, prevoz do Beograda i nazad privrednici obezbjeđuju u sopstvenoj režiji, ali su oslobođeni plaćanja vakcinacije i obaveze posjedovanja PCR testa prilikom ulaska u Republiku Srbiju, jer će Privredna komora Srbije najaviti njihov ulazak u zemlju.

Svi podaci koji se prikupe obrađivaće se u skladu sa Zakonom o zaštiti ličnih podataka i neće se distribuirati izvan potreba koje propisuje Vlada Republike Srbije.

formular vakcinacija
 

 

  • 30 GODINA U SLUŽBI PRIVREDE
  • naše je bolje
  • Članstvo u komori
  • infobiz slajder
  • 30 GODINA U SLUŽBI PRIVREDE
  • naše je bolje
  • Članstvo u komori
  • infobiz slajder