Poziv za učešće na Drugom sajmu ženskog preduzetništva bijeljinske regije


Drugi sajam ženskog preduzetništva bijeljinske regije biće održan 30.09.2023. godine (subota) na Trgu Kralja Petra I Karađorđevića u Bijeljini, u okviru proslave Dana Grada.

18.09.2023.

Područna privredna komora Bijeljina jedan je od organizatora Drugog sajma ženskog preduzetništva bijeljinske regije, koji će biti održan 30.09.2023. godine (subota) na Trgu Kralja Petra I Karađorđevića  u Bijeljini, u okviru proslave Dana Grada.

Očekuje se da će učešće na Sajmu uzeti oko 40 žena preduzetnica. Kao prateća manifestacija Sajma, planirana je i panel diskusija o temi položaja i uslova rada žena preduzetnica, prednostima i teškoćama sa kojima se susreću u radu.

Pozivamo Vas da uzmete učešće u ovom Sajmu, kao jedinstvenoj manifestaciji promocije ženskog preduzetništva, njegovoj podršci, razvoju i jačanju. Ova manifestacija promoviše legalan rad, tako da učešće na Sajmu mogu uzeti samo registrovane preduzetničke djelatnosti, stari i umjetnički zanati, kućna radinost itd.

Sajam ženskog preduzetništva je izložbeno-prodajnog karaktera, a biće adekvatno medijski propraćen. Planirano je da traje od 11,00 časova (svečano otvaranje) do 17,00 časova, s tim što će izložbeni prostor biti otvoren već od 10,00 časova tako da učesnice mogu da urede i opreme svoj štand prema sopstvenoj želji.

Za učesnice sajma obezbijeđen je:

- besplatan izložbeni prostor (štand)
- jedan ketering obrok
- piće za osvježenje tokom trajanja Sajma.
                                                                                                     
Troškove dolaska u Bijeljinu i povratka (za one van Bijeljine) snose same učesnice.

Krajnji rok za prijave je 25.09.2023. godine. Prijave se podnose putem telefona 055/240-460 svakog radnog dana od 08,00-15,00 časova ili putem elektronske pošte: slavicam@bn.komorars.ba

Namjera organizatora - Područne privredne komore Bijeljina, Područne zanatsko-preduzetničke komore Bijeljina, Ženske zadruge, Gradske uprave Grada Bijeljina, privrednog društva Komunalac a.d. Bijeljina je da ovaj Sajam postane tradicionalan, međunarodni i višednevni.

Iskreno se nadamo da ćete prepoznati značaj organizovanja jedne ovako važne regionalne manifestacije i uzeti aktivno učešće na Drugom sajmu ženskog preduzetništva bijeljinske regije, na čemu Vam se unaprijed i najljepše zahvaljujemo.

 

  • 30 GODINA U SLUŽBI PRIVREDE
  • naše je bolje
  •   Članstvo u komori
  • infobiz slajder
  • 30 GODINA U SLUŽBI PRIVREDE
  • naše je bolje
  •   Članstvo u komori
  • infobiz slajder