Javni poziv raspisuje se u svrhu prijave za učešće u projektu ''Veb identitet privrede'' 


Područna privredna komora Bijeljina pokreće projekat ''Veb identitet privrede'' gdje će kroz ovaj Javni poziv izvršiti selekciju firmi iz oblasti malih i srednjih preduzeća koji će BESPLATNO dobiti veb sajt

22.03.2024.

Prepoznajući značaj marketinga i digitalne promocije privrede Područna privredna komora Bijeljina pokreće projekat ''Veb identitet privrede'' gdje će kroz ovaj javni poziv izvršiti selekciju firmi iz oblasti malih i srednjih preduzeća koji će  besplatno dobiti na Veb sajt.
Predmetni Javni poziv raspisuje se u svrhu prijava za učešće u programu izrade Veb sajta kompanija. Projekat i radionica fokusirana je na potrebe privrede za modernim vještinama i znanjima, kako bi bili što vidljiviji na današnjem tržištu.
Univerzitet u Istočnom Sarajevu-Fakultet poslovne ekonomije Bijeljina kroz studijski program Poslovna informatika sadrži gradivo koje obuhvata teorijska i praktična znanja iz oblasti primjene informaciono-komunikacione tehnologije u poslovanju. Na taj način, ovaj studijski program obrazuje kadrove koji su u svijetu i kod nas deficitarni.
Polaznici studijskog programa će u okviru redovnih nastavnih aktivnosti i praktičnog dijela nastave raditi na dizajniranju i kreiranju sajta kompanija.  
Grad Bijeljina–Odsjek za lokalni ekonomski razvoj i evropske integracije će u okviru Inovacionog centra za održivi razvoj (InCOR) omogućiti svim učesnicima Projekta radionicu a korištenje alata u okviru prezentacije za rad u realnom okruženju i svako pravno lice će dobiti svoj pod-domen u trajanju od 12 mjeseci (besplatno), kako bi u svakom momentu mogao raditi na svom internet sajtu i prezentovati svoj biznis.
Prijave se dostavljaju isključivo elektronski i podnose se najkasnije do 28.03.2024. godine.Prijavni obrazac je dostupan na sljedećem linku:
http://skr.rs/zNxa

 

  • 30 GODINA U SLUŽBI PRIVREDE
  • naše je bolje
  •   Članstvo u komori
  • infobiz slajder
  • 30 GODINA U SLUŽBI PRIVREDE
  • naše je bolje
  •   Članstvo u komori
  • infobiz slajder