Дигитални сервиси

 

Привредни регистар 'pRegis®'Привредни регистар РС дефинисан је као јединствена база података са преко 12.000 регистрованих привредних субјеката и нешто више од 150.000 производа.
Регистар је објединио све активне привредне субјекте подијељене по дјелатностима и областима. Креирањем корисничког профила представници привредног друштва могу да објаве садржај који ће видјети пословна заједница у региону, Европи и свијету.
Комора прикупља, обрађује и просљеђује корисницима правне, привредне и финансијске показатеље у вези са привредним друштвима и предузетницима. На овај начин корисницима су доступне информације неоходне за усмјеравање привредног и предузетничког система, као и за доношење одговарајућих одлука у економској политици.
ИнфоБиз ПКРСДигитална платформа „ИнфоБиз ПКРС“ садржи неопходне сервисе и информације за пословање привредних друштава о значајним прописима, приликама за едукације, добијање грантова, односно приступ финасијама, те могућностима повезивања са потенцијалним партнерима.
Својим корисницима, ова платформа омогућава приступ и располагање са свим актуелним информацијама о тренутним прописима од значаја за привреду, објављеним у службеним гласницима Републике Српске и Босне и Херцеговине.

 Приступ путем Вибер апликације: 
https://invite.viber.com/?g2=AQAOhLHxwBGEPE%2BSTUt2sl80vC2ybNLn7y2PFjeUel0cgT8IDJJOUguJPKKNMPbF


Миа четботПривредна комора Републике Српске, у сарадњи са Њемачком развојном сарадњом (ГИЗ), компанијом Сага и Градом Бијељина развила је дигиталну платформу МИА четбот која грађанима и привреди пружа информације о одређеним административним поступцима и услугама Градске управе. МИА четбот је доступна 24/7 путем Вибера и званичне интернет странице Града, олакшава информисање о услугама Градске управе и убрзава поступке тако што смањује потребе грађана за доласком на шалтере.
Привредници и инвеститори на овај начин могу да сазнају све што их интересује о развијању бизниса у граду, подстицајима, таксама и накнадама, током 24 часа дневно.
МИА четбот је развијена у склопу регионалног пројекта „Унапређење општинских услуга у Србији и БиХ увођењем четбот апликације“ који је резултат развојног партнерства компаније Сага и Мреже за повољно пословно окружење (БФЦ СЕЕ), које је подржано кроз "девелоППП" програм Њемачког савезног министарства за економску сарадњу и развој.

 

  • 30 GODINA U SLUŽBI PRIVREDE
  • naše je bolje
  •   Članstvo u komori
  • infobiz slajder