ПОЗИВ: 3. КОНФЕРЕНЦИЈА ПРЕДУЗЕТНИШТВА ЖЕНА У РЕПУБЛИЦИ СРПСКОЈ


​Привредна комора Републике Српске и Министарство привреде и предузетништва Републике Српске организују “Трећу конференцију предузетништва жена у Републици Српској”

06.09.2019.

Privredna komora Republike Srpske i Ministarstvo privrede i preduzetništva Republike Srpske organizuju “Treću konferenciju preduzetništva žena u Republici Srpskoj” u sklopu projekta “PPŽ RS – Podrška preduzetništvu žena Republike Srpske”, koji implementira Komorski sistem Republike Srpske.

III Konferencija preduzetništva žena u Republici Srpskoj će se održati u srijedu 25. septembra 2019. godine, u Kulturnom centru Trebinje, Trg palih boraca br. 1, Trebinje sa početkom u 10:00 časova, pod okriljem Evropske mreže preduzetništva.

Programom Konferencije predviđeno je održavanje motivacionog predavanja, sa osvrtom na ploblematiku i osnaživanje žena u preduzetništvu, te dvije panel diskusije kroz koje će biti predstavljena iskustva preduzetnica iz zemlje i regiona, a biće upriličeno i potpisivanje sporazuma o saradnji između udruženja žena iz regiona. U okviru ove konferencije i programa Evropske mreže preduzetništva će se održati i bilateralni razgovori registrovanih učesnika.

Osnovni cilj konferencije je promovisati žensko preduzetništvo, ohrabriti postojeće i buduće preduzetnice za nove preduzetničke projekte, te kroz razmjenu iskustava unaprijediti saradnju žena preduzetnica u regionu.

Davalac granta za realizaciju projekta je „EDA – Agencija za razvoj preduzeća“ iz sredstava SIEM, a u okviru projekta „Evropski okvir za razvoj strategija i politika za MSP u BiH – SBA BiH“ koji finansira Sida putem Ambasade Švedske u BiH. Organizaciju konferencije podržava i EBRD – Evropska banka za obnovu i razvoj.

Privredna komora Republike Srpske, kao član konzorcijuma Evropske mreže preduzetništva Republike Srpske, Vas poziva da uzmete učešće na Konferenciji i B2B razgovorima u Trebinju, gdje će preduzetnice imati mogućnost da se upoznaju sa potencijalnim poslovnim partnerima.

Učešće na konferenciji je besplatno, a registracija učešća je obavezna. Rok za registraciju je 20.09.2019. godine putem linka:

http://womenentrepreneurship2019.talkb2b.net/.

 

  • 30 GODINA U SLUŽBI PRIVREDE
  • naše je bolje
  • Članstvo u komori
  • infobiz slajder
  • 30 GODINA U SLUŽBI PRIVREDE
  • naše je bolje
  • Članstvo u komori
  • infobiz slajder