Позив на информативни састанак ''Challenge to change''


Подручна привредна комора Бијељина Вас позива на информативни састанак - презентацију Пројекта за мала и средња предузећа. Привредни субјекти из Босне и Херцеговине имају прилику да добију бесповратна средства из "Challenge" фонда.

03.11.2022.

Подручна привредна комора Бијељина Вас позива на на информативни састанак-презентацију Пројекта: Challenge to Change“ за мала и средња предузећа, у четвртак, 10.11.2022. године, у просторијама Подручне привредне коморе Бијељина, Стефана Дечанског б.б., Бијељина, са почетком у 12,00 часова.
 
Уз презентацију пројекта имаћете прилику да поставите питања и добијете додатне информације од пројектног тима који реализује овај грант програм финансиран од Краљевине Шведске, представника Регионалне развојне агенције СЕРДА, Сарајево и Агенције за развој предузећа ЕДА, Бања Лука.

Привредни субјекти из Босне и Херцеговине и Шведске са иновативним пословним идејама, производима или услугама које могу довести до смањења незапослености, повећања конкурентности и одрживог друштвено-економског развоја у БиХ, имају прилику добити бесповратна средства из "Challengе" фонда у оквиру првог позива за пријаву апликација.

За потенцијалне кориснике из категорије зрелих привредних субјеката из категорије МСП (мала и средња предузећа, до 250 запослених), који послују двије године и више, максималан износ грант средстава до 30.000,00 ЕУР. Апликанти су обавезни обезбиједити и минимално властито учешће од 50% укупне вриједности предложеног пројекта. Период имплементације пројекта не може трајати краће од три мјесеца и дуже од 12 мјесеци.

Пројект ''Challenge to Change 3.0'' је трогодишњи пројекат који ће се реализовати кроз 4 јавна позива укупне вриједности 3 милиона ЕУР, који финансира Шведска. Пројект имплементира Сарајевска регионална развојна агенција СЕРДА у партнерству са Агенцијом за развој предузећа ЕДА, Бања Лука. Партнер у пројекту је и Регион Остерготланд, Источна Шведска.

 

  • 30 GODINA U SLUŽBI PRIVREDE
  • naše je bolje
  •   Članstvo u komori
  • infobiz slajder
  • 30 GODINA U SLUŽBI PRIVREDE
  • naše je bolje
  •   Članstvo u komori
  • infobiz slajder