Одржана бесплатна специјализована обука „Подизање свијести о опасностима на раду и безбједности у пољопривредно-прехрамбеној индустрији"


У организацији Привредне коморе Републике Српске и Подручне привредне комора Бијељина, а у оквиру пројекта EU4BusinessRecovery, у Бијељини је јуче одржана бесплатна специјализована обука за представнике привредних друштава која се баве примарном пољопривредном производњом или прерадом пољопривредних производа и сировина.

16.02.2023.

У хотелу Дрина у Бијељини јуче је одржана бесплатна специјализована обука „Подизање свијести о опасностима на раду и безбједности у пољопривредно-прехрамбеној индустрији (укључујући COVID-19 мјере)".

Обуку су организовале Привредна комора Републике Српске и Подручна привредна комора Бијељина, у оквиру пројекта EU4BusinessRecovery који имплементира Развојни програм Уједињених нација (УНДП) уз финансијску подршку Европске уније и Владе Савезне Републике Њемачке. Специјализована обука за циљ има подизање свијести о значају унапређења заштите и сигуности на раду, подизање нивоа знања запослених у пољопривредно-прехрамбеној индустрији, као и мотивисаност радне снаге, управљање ризиком и унапређење учинка пословања.

Едукацији су присуствовали представници привредних друштава која се баве примарном пољопривредном производњом или прерадом пољопривредних производа и сировина. Сви присутни који су похађали обуку, имали су прилику да путем тестова провјере стечено знање и добију увјерење о успјешно одслушаној обуци.

Наредне обуке биће одржане у Добоју 21. фебруара 2023. године и у Требињу 10. марта 2023. године.

У име Привредне коморе Републике Српске обуци су присуствовали секретар Удружења пољопривреде и прехрамбене индустрије Драган Шепа и руководилац Службе за правне, кадровске и опште послове Марко Савић, а у име Подручне привредне коморе Бијељина секретар Савјета за пољопривреду и прехрамбену индустрију Жељко Видић и стручни сарадник за пројектне активности Срђан Маринковић.

 

  • 30 GODINA U SLUŽBI PRIVREDE
  • naše je bolje
  •   Članstvo u komori
  • infobiz slajder
  • 30 GODINA U SLUŽBI PRIVREDE
  • naše je bolje
  •   Članstvo u komori
  • infobiz slajder