Посјета привредном друштву Ракић комерц д.о.о.


Делегација ПКРС-Подручна привредна комора Бијељина предвођена предсједником Савићем посјетила је привредно друштво Ракић комерц д.о.о. из Батковића код Бијељине.
 

31.05.2023.

Предузеће Ракић комерц д.о.о. из села Батковић код Бијељине бави се производњом и продајом конзумних јаја, сточне хране и производњом домаће тјестенине са посебном и јединственом рецептуром на нашем тржишту која у себи садржи свјежа домаћа јаја са њихових фарми, а назив овог бренда је ’’Коко-да’’ тјестенине. 

Делегацију Подручне привредне коморе Бијељина, коју су чинили предсједник Стево Савић, секретар Савјета за пољопривреду и прехрамбену индустрију Жељко Видић и стручни сарадник за пројектне активности и односе са јавношћу Срђан Маринковић у сједишту ове фабрике примио је директор привредног друштва Јован Ракић. Са упориштем у домаћим ресурсима, Ракић комерц д.о.о. је еволуирало из породичног бизниса у једног од највећих произвођача конзумних јаја у Републици Српској.

Ракић је истакао да је њихово предузеће препознатљиво по квалитету производа који их издваја на тржишту, те да својим погоном за производњу домаћих јаја снадбјевају близу 15% домаћег тржишта.

Капацитет њихове фарме износи 200.000 кока носиља, а испуњавају и све неопходне стандарде квалитета. Ракић комерц д.о.о. успјешно послује од 1996. године и тренутно запошљава око 80 радника, а у току ове године планирана је реализација нових инвестиција у производњи које ће значајно повећати производне капацитете овог привредног друштва.

Кроз своје трговинске објекте Ракић комерц д.о.о. се придружио акцији промоције домаћих производа под називом ''Наше је боље'' која настоји да промоцијом квалитетне домаће производње развија свијест код становништва о квалитету и важности куповине домаћих производа. 



 

 

  • 30 GODINA U SLUŽBI PRIVREDE
  • naše je bolje
  •   Članstvo u komori
  • infobiz slajder
  • 30 GODINA U SLUŽBI PRIVREDE
  • naše je bolje
  •   Članstvo u komori
  • infobiz slajder