Годишња конференција за штампу и новогодишњи пријем за новинаре


Подручна привредна комора Бијељина организовала је годишњу конференцију за штампу и традиционални новогодишњи пријем за представнике медија

27.12.2023.

Подручна привредна комора Бијељина организовала је годишњу конференцију за штампу и традиционални новогодишњи пријем за представнике медија и уреднике редакција.Предсједник Савић исказао је захвалност на континуираном медијском праћењу и извјештавању о дешавањима и активностима које спроводи ППК Бијељина као и о другим актиелним питањима која су од велике важности за привреду Републике Српске.Током конференције за штампу, говорило се о активностима Коморе у години на измаку, постигнутим резултатима привреде, спољнотрговинској размјени, изазовима и плановима за наредни период.
Подручна привредна комора Бијељина у 2023. години била је посвећена активној комуникацији са медијима остваривши 60 изјава за медије и 19 саопштења за јавност. Поред тога, ППК Бијељина организовала је 69 догађаја за привредна друштва који су обухватали организацију семинара, едукација, јавних расправа и других састанака.Издато је 350 јавних докумената, реализовано 4 пројекта а привредним субјектима упућена су 24 обавјештења о измјени прописа. У регистру редова вожње ППК Бијељина евидентирано је 37 подручних, аутобуских линија. Према носиоцима локалних власти упућене су 4 иницијативе за помоћ привредним друштвима са територије ППК Бијељина док је јединствени Коморски систем Републике Српске у 2023. години упутио 40 иницијатива за измјене постојећих прописа или доношење нових на нивоу РС и БиХ. 

Директорица Славица Марковић и предсједник Стево Савић уручили су захвалнице представницима медијских кућа за посебан допринос у развоју привредног амбијента регије Бијељина. 

Овакви догађаји су од изузетног значаја за јачање сарадње између Коморе и медија, како би се боље представили резултати али и потешкоће са којима се сусреће привреда.




 

 

  • 30 GODINA U SLUŽBI PRIVREDE
  • naše je bolje
  •   Članstvo u komori
  • infobiz slajder
  • 30 GODINA U SLUŽBI PRIVREDE
  • naše je bolje
  •   Članstvo u komori
  • infobiz slajder