Радионица “Сајбер безбједност и иновативне мрежне технологије у индустрији - Изазови и трендови''


Стручна радионица ће се одржати у просторијама Подручне привредне коморе Бијељина, дана 19.04.2024. године од 11.00ч до 12.30ч на адреси Стефана Дечанског бб 

12.04.2024.

Са задовољством вас позивамо на стручну радионицу под називом ''Сајбер безбједност и иновативне мрежне технологије у индустрији - Изазови и трендови'', која ће се одржати у организацији Супернова БиХ и Гранског удружења за ИКТ а уз стручну сарадњу са МУП РС, Одјељење за високотехнолошки криминал и Електротехничким факултететом у Бањој Луци.

Стручна радионица ће се одржати у просторијама Подручне привредне коморе Бијељина, дана 19.04.2024. године од 11.00ч до 12.30ч на адреси Стефана Дечанског бб (Агро-тржни Центар), 76300 Бијељина.

Ова радионица ће пружити увид у кључне аспекте сајбер безбједности са фокусом на мале и средње компаније и локалне заједнице које се суочавају са изазовима дигиталне трансформације у домену индустријске производње. Радионица је намијењена представницима и руководиоцима малих и средњих предузећа који се суочавају са дилемама у вези са информационом и Сајбер безбједношћу у пословању као и безбједношћу својих система током процеса дигитализације и дигиталне трансформације, посебно у контексту увођења ЕРП система. Такође, радионица ће омогућити увид у напредне мрежне технологије са акцентом на подршку сигурности у преносу информација.

Предавачи су стручњаци из Одјељења за Високотехнолошки криминал у МУП РС и професор на Електротехничком факултету у Бања Луци.

Циљеви радионице су:

-Разумијевање кључних изазова и трендова у области Цyбер безбједности у индустрији током дигиталне трансформације;
-Преглед најновијих технолошких рјешења и приступа заштити информационих система у индустријском окружењу;
-Преглед мрежних комуникационих технологија нове генерације са примјеном у индустријским системима;
-Дијељење практичних савјета и примјера најбоље праксе за унапређење безбједности система у складу са специфичним потребама малих и средњих предузећа;
-Стварање платформе за размјену искустава и умрежавање са стручњацима из области цyбер безбједности и мрежних комуникационих технологија, као и са колегама из индустрије.

Молимо све заинтересоване да се региструју за догађај на дигиталној платформи е-Едукације Привредне коморе Републике Српске: Радионица “Сајбер безбједност и иновативне мрежне технологије у индустрији – изазови и трендови” –  најкасније до 18.04.2024. године.

За сва питања можете се обратити на емаил: slobodand@komorars.ba,  ict@komorars.ba  или на телефон број: 051/493 136 као и на контакт телефоне у Подручној привредној комори Бијељина: 055/240-460 ; 055/490-127 или емаил: srdjanm@bn.komorars.ba, info@bn.komorars.ba

Програм 187.66KB

 

 

  • 30 GODINA U SLUŽBI PRIVREDE
  • naše je bolje
  •   Članstvo u komori
  • infobiz slajder
  • 30 GODINA U SLUŽBI PRIVREDE
  • naše je bolje
  •   Članstvo u komori
  • infobiz slajder