Позив за учешће на манифестацији Дан добављача 2017. у Новом Саду


Развојна агенција Војводине организује манифестацију Дан добављача 2017. која ће се одржати 15.11.2017. године у простору Мастер центра у Новом Саду

27.10.2017.

Područna privredna komora Bijeljina poziva članice da učestvuju na manifestaciji Dan dobavljača 2017. u Novom Sadu, koji organizuje Razvojna agencija Vojvodine – RAV.

Događaj će okupiti domaće kompanije, strane investitore koji posluju na teritoriji AP Vojvodine, kao i strane kompanije i to iz sektora poljoprivrede, prateće automobilske industrije, ICT, plastike i gume, tekstilnog i metalskog sektora, a učešće na manifestaciji je besplatno. Cilj Dana dobavljača je povezivanje domaćih i stranih privrednika, povećanje izvoznog potencijala domaćih kompanija i otvaranje mogućnosti da uđu u dobavljački lanac stranih kompanija koje posluju u Vojvodini i u inostranstvu.

Datum održavanja: 15.11.2017. godine

Mjesto održavanja: Master centar Novi Sad

Kotizacija: Učešće je besplatno.

Događaj će se sastojati iz dva dijela: prezentacije kompanija domaćina i B2B sesija, sa pauzama za osvježenje i ručak. Očekuje se prisustvo 250 + učesnika iz 100 vodećih kompanija iz Srbije, Austrije, BiH, Bugarske, Hrvatske, Italije, Mađarske, Njemačke, Rumunije, Slovačke i Slovenije.

Detaljnije informacije o programu, satnici i učesnicima možete pronaći na sajtu Razvojne agencije Vojvodine www.rav.org.rs , a u cilju efikasnog organizovanja B2B sesija, spisak kompanija sa kojima se može zakazati sastanak biće svakodnevno ažuriran na sajtu.

Rok za dostavljanje prijava je 01.11.2017. godine.

Samo registrovani učesnici će imati priliku da odaberu kompanije za B2B sastanke (maksimalno 10 sastanaka po kompaniji).

Zvanično pozivno pismo, kao i formular za registraciju koji svaka firma učesnica treba da popuni i dostavi na e-mail maja.zdraveski@pkv.rs najkasnije do 01.11.2017.godine, nalaze se u prilogu.

Dan dobavljača 2017 - pozivnica

Dan dobavljača 2017 - registracioni formular

 

  • 30 GODINA U SLUŽBI PRIVREDE
  • naše je bolje
  •   Članstvo u komori
  • infobiz slajder
  • 30 GODINA U SLUŽBI PRIVREDE
  • naše je bolje
  •   Članstvo u komori
  • infobiz slajder