Позив за учешће предузетника у програму ''Ерасмус за младе предузетнике''


Jавни позив за учешће малих и средњих предузећа и предузетника из БиХ у програму Европске уније „Ерасмус за младе предузетнике“

12.01.2023.

Еда – Агенција за развој предузећа је објавила јавни позив за учешће малих и средњих предузећа и предузетника из БиХ у програму Европске уније „Ерасмус за младе предузетнике“. Ријеч је о програму прекограничне размјене који предузећима и предузетницима из БиХ пружа прилику да сарађују са озбиљним и посвећеним новим предузетницима из других земаља на развоју нових пословних идеја, упознавању нових тржишта и успостављању контаката, чиме постају дио европске мреже успјешних предузетника.
 
Пријавити се могу све особе из БиХ које су власници или чланови управе малог или средњег предузећа, имају више од три године предузетничког искуства, које су вољне да подијеле своје знање и искуство са новим предузетником.
 
Заинтересованим предузећима и предузетницима из БиХ, Еда – Агенција за развој предузећа пружа техничку подршку приликом регистрације у европску базу предузетника, остваривању контакта и дефинисању плана посјете одабраног предузетника из иностранства, након чега та особа долази у мјесто пословања предузећа/предузетника. Сарадња тече по усаглашеном плану који доприноси остварењу циљева како предузећа/предузетника домаћина, тако и младог предузетника из иностранства.
 
У бази података програма „Ерасмус за младе предузетнике“ је регистровано преко 12.000 предузетника домаћина и преко 20.000 младих предузетника из 45 држава, а до сада је успјешно реализовано преко 10.000 посјета.
 
Предузећа и искусни предузетници из БиХ који желе да добију детаљније информације о програму и начину пријављивања, треба да најкасније до уторка, 31.1.2023. попуне онлине образац: https://bit.ly/EYE-januar2023
 
За више информација о програму и начину пријаве молимо контактирајте Еду – Агенцију за развој предузећа (контакт особа Павле Миовчић, pavle.miovcic@edabl.org, телефон 051/300-241).
 

 

  • 30 GODINA U SLUŽBI PRIVREDE
  • naše je bolje
  •   Članstvo u komori
  • infobiz slajder
  • 30 GODINA U SLUŽBI PRIVREDE
  • naše je bolje
  •   Članstvo u komori
  • infobiz slajder