ППК Бијељина и РПК Јабланичког и Пчињског управног округа организују учешће привредника на 29. међународном сајму ''Кавалаекспо 2023''


ППК Бијељина у сарадњи са Привредном комором Србије - Регионална привредна комора Јабланичког и Пчињског управног округа организује учешће привредника из Републике Српске и Србије на 29. међународном општем сајму ''Кавалаекспо 2023'' у Грчкој.

22.08.2023.

Подручна привредна комора Бијељина у сарадњи са Привредном комором Србије – Регионална привредна комора Јабланичког и Пчињског управног округа организује учешће привредника из Републике Српске и Србије на 29. међународном општем сајму ''Кавалаекспо 2023'' у Грчкој.

29. сајам ''Кавалаекспо 2023'' се одржава у периоду од 29. септембра. – 02. октобра 2023. године у изложбено конференцијском центру ''Апостолос Мардирис'', Неа Карвала, Кавала, Грчка.

У марту ове године ППК Бијељина и РПК Лесковац потписали су споразум о сарадњи у циљу повезивања привредника двије земље, а као резултат сарадње двије Коморе, обезбјеђен је бесплатан штанд за привреднике из Србије и Републике Српске који се на заједничком штанду могу представити путем пропагандног материјала и производа.

Сајам ће окупити многе предузетнике, пословне актере и лидере из региона и пружити могућност за унапређење досадашње и стварање нове сарадње привредника, малих и средњих предузећа регије Кавала и привредника из Србије и Српске како у погледу пословно техничке, тако и комерцијалне сарадње.

ППК Бијељина Вас позива да будете члан привредне делегације и представите своје привредно друштво. 

У циљу квалитетне припреме посјете привредне делегације Кавали, молимо Вас да се благовремено пријавите ППК Бијељина, закључно са 15. септембром 2023. године.

За све додатне информације можете се обратити ППК Бијељина, особа за контакт:

Срђан Маринковић
телефон: 055 490 127
електронска пошта: srdjanm@bn.komorars.ba

 

  • 30 GODINA U SLUŽBI PRIVREDE
  • naše je bolje
  •   Članstvo u komori
  • infobiz slajder
  • 30 GODINA U SLUŽBI PRIVREDE
  • naše je bolje
  •   Članstvo u komori
  • infobiz slajder